VIHREÄÄ PESTOA PERUNASALAATISSA; maidoton ja gluteeniton



Peruunasalaatin idea syntyi kanamunasalaatista. Jo kauniin kuvan näkeminen lehdessä sai miettimään, mitä aineksia voisin laittaa omaan salattiini...
Tällainen perunasalaatti ideastani syntyi:



Vihreä pesto


1dl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 ruukku basilicaa
1 ruukku rucolaa
sormisuolaa
4 rkl mantelijauhetta

Murskaa/pilko kaikki yrtit sekä mausteet sauvasekoittimella tai blenderissä. Lisää öljy joukkoon. Laita pesto jääkaappiin.



Perunasalaatti


6 kiinteää isoa perunaa
4 porkkanaa
1 avokado
1/2 tölkkiä vihreää säilykeparsaa
2 omenaa
mustapippuria
5 rkl kotitekoista pestoa


* Keitä perunat sekä porkkanat.
* Tee pieniä kuutioita juureksista, kuorituista omenoista. Pilko parsa sentin paloiksi. Tee avokadosta isohkoja paloja.
*Sekoita perunasalaatin ainekset.
*Lisää pesto.


Perunasalaatti sopii syötäväksi sellaisenaan taikka lisukkeena esim. liharuuan kanssa.
Muista lisätä avokado vasta lopuksi tai juuri ennen tarjoilua, sillä avokado tummuu pikku hiljaa.
Maukasta salaattihetkeä!


Ajatukseni tästä hetkestä:
Unelmia ei ole helppo miettiä ennen toivon kipinää. Toiveikas katsoo eteenpäin, vaikka keskellä kurapellon.
Toivon tällä hetkellä lisää voimavaroja päivääni ja sitä kautta unelmoin järjettömän hikisestä hetkestä kuntosalin jumpassa.
Uskon unelmiini 💚 usko sinäkin


Reeta



Kommentit

Suositut postaukset