kotiliesi

torstai 23. marraskuuta 2017

KOOKOSKERMAINEN LOHISOPPA; maidoton sekä gluteeniton



Meillä tuoksui kanakeitolta, mutta yllätykseksi lounaaksi olikin kalakeittoa.

Currya, kalaa sekä kookosta


Kahdelle

1 litra vettä
1 kalaliemikuutio
6 kiinteää perunaa (esim. siikli)
3 porkkanaa
1/2 purjoa
300-400 g lohta
130 g kylmäsavulohta
2 dl kookoskermaa
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl tilliä
2 rkl currya
paprikajauhetta
mustapippuria
(suolaa)







* Pilko kasvikset sekä kalat pieniksi paloiksi.
* Kiehauta perunat ja porkkanat kypsiksi kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä.
* Lisää loppuvaiheessa purjorenkaat.
* Laita kalat sekä loput mausteet kattilaan. 
* Anna kiehua hiljalleen vielä 5 min.
* Ota kattila liedeltä. Lisää kookoskerma sekä tillisilppu. Keitä keittoa vielä miedolla lämmöllä 10 min ja tarkista maku. 
* Lisää tarvittaessa suolaa tai mausteita.









Söimme kalasoppaa leivän kanssa, jonka levitteen olin valmistanut aurinkokuivatetuista tomaateista, oliiviöljystä, Sinisestä Keijusta, valkosipulista sekä persilijasta.




Makoisaa lounasta!

Kirjoitin aamulla ajatukseni Instagramiin:

"Thursday.
Just a rainy morning.
You look at yourself in the mirror.
Whoever you are,
you are perfect."

Reeta








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti