kotiliesi

maanantai 20. marraskuuta 2017

LOHIPASTA; gluteeniton sekä maidoton


#Kotiliesi osui asian ytimeen. Hyvän ja maukkaan arkipastan ainekset löytyvät joko kaapista tai nopeasti lähikaupassa asioiden. Arkipastahan syntyy pastasta, jääkaapinaineksista, mieliteoista sekä väreistä. 



Tämän päivän arkipastan valmistin lohesta, punaisesta suippopaprikasta, parsakaalista, punasipulista sekä kunnon nipulla hienonnettua tilliä.
Aineet vain paistinpannuun ruskistumaan. Oliiviöljyä runsaasti joukkoon sekä kasvislientä että mustapippuria. Keitin gluteenittoman tagiatelle-pastan ohjeiden mukaan. Lopuksi kaadoin valutetun pastan paistinpannulle hetkeksi maustumaan.
Minusta pasta on parhainta silloin, kun jokaisen raaka-aineen maun erottaa. Lohi maistuu lohelta, parsakaali parsakaalilta jne... Kastike itsessään ei saa peittää makuja.



Maukasta, terveellistä, täyttävää, helppoa sekä nopeaa. Tämä ruoka oli valmista vartissa.

Hyvää ruokahalua! Nautitaan ruuan väreistä ja ylläpidetään niin hyvinä kuin vaikeinakin aikoina elämän värejä ympärillämme. 

Reeta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti