kotiliesi

perjantai 1. joulukuuta 2017

VEGAANINEN PERUNASALAATTI

Lapsuudessani sekä nuoruudessani perunasalaatti kuului ehdottomasti vuoden vaihteen kuvioihin. Silloin kävimme katsomassa raketteja Uotilan siilon laella, sulatimme tinaa keittiön hellalla sekä söimme nakkeja ja perunasalaattia. 


Tänään ei ollut uusi vuosi eikä ollut nakkejakaan vaan pienen perheemme pikkujouluateria.

Olen ihan hulluna Happy Coco-kookosjugurttiin. Kaikki maut ovat mieleisiä, mutta naturel-maku on aamulla pakastemarjojen kanssa ihan ehdotonta! 
Nyt maidottomalla ruokavaliolla ollessani on perunasalaatit jääneet vähemmälle, kunnes tänään innostuin kokeilemaan kastiketta Happy Coco-kookosjugurtista. Ei hullumpaa. 

Vegaaninen perunasalaatti


Kahdelle

7 isoa perunaa (kiinteä lajike)
4 suolakurkkua
1/2 sipuli
6 isoa kaprismarjaa
1 prk Happy Coco kookosjugurtti
3 rkl suolakurkkujen lientä
1/4 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria

*Keitä perunat kypsiksi. Anna jäähtyä. Kuori ja paloittele perunat palasiksi.
* Pilko suolakurkut sekä sipuli pieniksi palasiksi.
* Hienonna kaprismarjat.
* Sekoita kaikki ainekset keskenään.
* Tarkista maku ja laita hetkeksi jääkaappiin viilenemään.

Mukavaa pikkujouluaikaa! Sehän on parasta aikaa uusien ystävyyssuhteiden solmimiselle sekä vanhojen vaalimiselle ❤️

Reeta





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti