kotiliesi

torstai 15. helmikuuta 2018

PIENTÄ ILTAPALAA. MAIDOTTOMAT & GLUTEENITTOMAT QUESADILLASIT



Kuvassa etualalla maidottomat sekä gluteenittomat quesadillasit (kiviarinarieskoihin valmistettu)


Olen tykästynyt broilerinlihaan, siihen . Broilerista tulee aina takuuvarmaa ja maukasta, kun paistaa broilerin pinnan pannulla öljyssä kauniin ruskeaksi, paiston loppuvaiheessa lisää mieluisat mausteet öljyn joukkoon ja paistaa vielä kerran molemmat puolet pikaisesti. Sitten vain uunin lämpöön kypsymään loppuun.
Niin valmistin nämäkin broilerinfileet.


* Laita uuni 175 asteeseen.
*Paista broilerin fileet tilkassa öljyä. Kun pinta on saanut väriä, lisää joukkoon 1/2 tl suolaa, paprikajauhetta sekä murskattu valkosipulin kynsi (tai 1 tl valkosipulijauhetta). Paista vielä hetki. Sitten pannu pois hellalta, broilerit uunivuokaan ja uuniin noin 10 minuutiksi.
* Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Aseta viipaleet uunivuokaan. Päälle oliiviöljyä sekä rosmariinia. Laita tomaattivuoka uuniin noin 10 minuutiksi.
* Leikkaa kypsyneet broilerinfileet suikaleiksi.
* Täytä tortillan toinen puoli pestolla.( Itse käytin Pirkan cashew-paprikatahnaa.) Päälle pinaatinlehtiä, tomaattiviipaleita, broileria sekä vege-juustoa. Käännä täyttämätön puoli kanneksi.
* Paista pikaisesti pannulla molemmilta puolilta.
* Puolita tortillat.
* Nauti!


Reeta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti