kotiliesi

tiistai 5. kesäkuuta 2018

MIKÄ JÄLKIRUOKA! Kookosjugurttia, paahdettuja mantelilastuja, omatekoista päärynäomenahilloa (maidoton, gluteeniton, vegaaninen)

Omenaa, päärynää, kanelia, paahdettuja mantelilastuja, kookosta....jokaista makua jokaisessa lusikallisessa :)


Yksi annos ( 2,5dl)

HILLO

Päärynä
Omena
1/2-1 dl vettä
3 rkl hillosokeria
1 tl kanelia
*Kuori ja lohko hedelmät.
*Kiehauta vesi kattilassa, lisää lohkotut hedelmät, hillosokeri ja keitä hedelmät pehmeämmiksi n 5-7 min. Sekoita koko ajan. Mausta kanelilla. Anna jäähtyä.

PAAHDETTU MANTELI

*Laita uuni 175 asteeseen.
*Sulata 2 rkl margariinia (maidoton) kulhossa.
*Lisää 1 dl mantelilastuja sekä 1/2 rkl sokeria (ei välttämättä) ja sekoita varovaisesti.
*Kaada seos ohuelti uunipellille leivinpaperin päälle.
*Paahda manteliseosta uunissa, kunnes saavat kauniin kullanruskean värin. Vain muutamia minuutteja!!

KOOKOSJUGURTTI 
(Itse käytin maustamatonta.)


Aseta jälkiruoka kerroksittain annoskulhoihin. Koristele rapeilla mantelilastuilla.

Nam! Ainakin minusta tämä maistui niin makoisalta. 

Reeta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti